Welkom bij onze webshop

Signal Recycling is een veilige webshop gespecialiseerd in levering van, veelal gebruikte, hoogwaardige elektrische meetapparatuur en accessoires. Wij gaan voor recycling en metrologie en besparen daarmee energie, u ook?

Wij zijn ontstaan uit interesse voor meetinstrumenten waarmee de allerbeste resultaten behaald kunnen worden bij het uitvoeren van laagfrequent elektrische metingen. Gesteund door ons motto: Nieuw is niet altijd nodig! bieden wij deze apparatuur aan middels verkoop op deze site.
Signal Recycling wil met dit concept het voor startende ondernemers, scholen en universiteiten mogelijk maken om met beperkt budget toch direct gebruik te kunnen maken van hoogwaardige meetinstrumenten.

Onze toegevoegde waarde bestaat uit het controleren van de werking en het testen op nauwkeurigheid en stabiliteit van de aangeboden apparatuur. Zonodig reparaties uitvoeren en het opstellen van een taxatierapport. Wij beschikken hiervoor over een zeer goed uitgerust eigen meetlaboratorium. Graag denken wij met  u mee bij het oplossen van u meetprobleem.

Assortiment webshop signalrecycling.nl

Met zorgvuldigheid hebben we het assortiment van onze webshop samengesteld. Onze produkten bestaan grotendeels uit apparatuur voor het meten en genereren van zeer nauwkeurige DC en AC signalen, maar ook aanverwante artikelen worden aangeboden.

De kenmerken van het assortiment van webshop signalrecycling.nl zijn:

  • Hoogwaardige kwaliteitsprodukten
  • Zeer hoge nauwkeurigheid
  • Betaalbaar

Vraag naar onze totaallijst van alle beschikbare apparatuur, wij sturen u hem graag toe.

Veel winkel plezier!